Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον συνδυασμό “Η απάντηση τα Χανιά μας” δηλώνοντας πως στόχος είναι το συμφέρον των πολιτών

Ο κ. Καλιτσάκης συντάσσεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων, Άρη Παπαδογιάννη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Καλιτσάκης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μοναδικός σκοπός της υποψηφιότητάς του είναι να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Ιωάννη Καλιτσάκη

“Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ στόν συνδυασμό του Άρη Παπαδογιάννη.                    

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για  να συστρατευθούν όλα τα ικανά και ανιδιοτελή στελέχη της κοινωνίας που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο ώστε να αναδειχθεί ένας ισχυρός αυτοδιοικητικός φορέας διοίκησης στον Δήμο Χανίων”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook