Τα περιστατικά λαμβάνουν  χώρα στην περιοχή Λιβάδια Χανίων.

Αναστατωμένoι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή Λιβάδια Χανίων, αφού συνεχώς καταγγέλονται περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε ανυποψίαστους πολίτες.

Μάλιστα οι καταγγελίες αναφέρουν ότι είναι τρία σκυλιά, τα οποία λειτουργούν σαν αγέλη και κάνουν επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες.

Το χειρότερο όμως είναι ότι πριν από μερικές ημέρες επιτέθηκαν σε έναν ανήλικο (14 ετών), τον οποίο όπως καταγγέλθηκε και στο Flashnews.gr, αλλά και όπως αναφέρεται στο έγγραφο καταγγελίας (του πατέρα του παιδιού) που έχουμε στη διάθεσή μας, ένα από τα σκυλιά δάγκωσε το ανήλικο παιδί, με συνέπεια να πάει στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί του έκαναν αντιτετανικό ορό, ενώ του χορηγήθηκε αντιβίωση.

Εδώ η έγγραφη καταγγελία του πατέρα του παιδιού:

Καταγγελίες στην αστυνομία και στον  Δήμο έχουν γίνει αρκετές, αλλά με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με το ανήλικο παιδί, έχει λάβει γνώση ο η 5μελής επιτροπή του Δήμου Χανίων που θα κρίνει αν πρέπει να στειρωθούν και στη συνέχεια να αφεθούν ελεύθερα τα σκυλιά, στο ίδιο σημείο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σχετική  καταγγελία πάντως και ανάρτηση έχει γίνει τις προηγούμενες μέρες και στη σελίδα στο Facebook “ΧΑΝΙΑ Παράπονα-Καταγγελίες”:

Στη περιοχή ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΧΑΝΙΩΝ είναι 3 σκυλιά δεν μπορούμε να βγούμε έξω από το σπίτι μας μοντάρουν,είναι επικίνδυνα για τα παιδιά που παίζουν κάνουν ζημιές στα σπίτια! Σήμερα επιτεθήκαν σε ένα μικρο παιδί και πήγε στο νοσοκομείο!
Έχουμε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες μέσω Δήμου αλλά
οι σκύλοι παραμένουν εδώ!!
(Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει(φιλοζωική)ας επικοινωνήσει
κατευθείαν με τον άνθρωπο η μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες!)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook