Απίστευτες εικόνες με αυτοκίνητα στον αέρα μετά το τσουνάμι που ακολούθησε τον σεισμό.

Ένας Χανιώτης που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Σάμο για επαγγελματικούς λόγους, αποτυπώνει, μέσω φωτογραφιών που έστειλε στο Flashnews.gr, την εικόνα της καταστροφής και της ερήμωσης στην Σάμο.

Ο “φονικός” σεισμός που έπληξε την Σάμο την Παρασκευή το μεσημέρι, άφησε έντονα τα σημάδια του και ο συγκεκριμένος Χανιώτης που ζει τους τελευταίους μήνες στο νησί, τα αποτυπώνει μέσω του φωτογραφικού “φακού” του. Μάλιστα, πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το περασμένο Σάββατο (επομένη του σεισμού), τη χρονική στιγμής της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί (σε μια φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε τον πρωθυπουργό).

Σύμφωνα με την μαρτυρία του συγκεκριμένου Χανιώτη, μεγάλο πλήγμα έχει υποστεί η εστίαση αφού ο σεισμός και το τσουνάμι που ακολούθησε έχουν καταστρέψει δεκάδες επειχειρήσεις και όπως τονίζει, “εμείς που βρισκόμαστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους και τρώμε απέξω, στην κυριολεξία δεν είχαμε να φάμε κάτι”.

Εκείνο δε που χαρακτηρίζει το νησί, εκτός των σφοδρών υλικών ζημιών είναι ο “αβάσταχτος πόνος” για τα δύο παιδιά που χάθηκαν σε ένα στενό της πόλης, τη στιγμή του σεισμού…

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε ο Χανιώτης που βρίσκεται στην Σάμο:

  

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook