Μονόδρομος είναι η νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο για την Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ Χανίων στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/12-15.00), στη Μοναχή Ελιά, ώστε να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες για κατάκτηση της 1ης θέσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ε.Π.Σ. Χανίων (epshanion.gr):

Την Τρίτη (27/12) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης (28/12) με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο γήπεδο Μοναχής Ελιάς.

Οι ενωσιακοί προπονητής, Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς, επέλεξαν για την αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Αμαξόπουλος Ευγένιος (Ηρακλής Νεροκούρου), Βαϊγκούσης Σπυρίδων (Ιδομενέας), Βιττωράκης Ευτύχιος (Ιδομενέας), Γιουρουκάκης Ιωάννης (Κισσαμικός), Καζαντζής Αριστείδης (Πανακρωτηριακός), Καραταράκης Γεώργιος (Ιωνία 2000), Κελάκης Στέφανος (Πανακρωτηριακός), Κοκάκης Κωνσταντίνος (Κρητικός Αστέρας), Κοκονάκης Δημήτριος (Πλατανιάς), Μαράκης Αντώνιος (Παλαιόχωρα), Νικολακάκης Ανδρέας (Δόξα Παχιανών), Ντεντάκης Αντώνιος-Ανδρέας (Κισσαμικός), Πατεράκης Γεώργιος (Ιωνία 2000), Πετράκης Ιωάννης (Ηρακλής Νεροκούρου), Σκανδαλάκης Νικόλαος-Ραφαήλ (Δόξα Παχιανών), Τσίτας Κωνσταντίνος (Αρης Σούδας), Τσιτσιριδάκης Εμμανουήλ (Μινώταυρος), Φραγκιαδάκης Μίνως (Ακρίτας), Χαραλαμπάκης Ιωάννης (Δόξα Παχιανών).

Νέο πρόσωπο αποτελεί ο Αμαξόπουλος, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκεται ο Μιχαήλ Τζαγκαράκης, που απουσιάζει εκτός Ελλάδας, και ο Ιωάννης Φραγκιουδάκης, που παραμένει τραυματίας.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης                                                      

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook