Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η γιορτή για την 4η Ιουλίου σε ένα σπίτι στα προάστια πόλης των ΗΠΑ.

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές από την Τρίτη, δείχνει μια οικογένεια που γιορτάζει να προσπαθεί να ανάψει πυροτεχνήματα στο γκαζόν της. Το πρώτο πυροτέχνημα εκρήγνυται ξαφνικά, προκαλώντας κραυγές από την οικογένεια και κάνοντας μια μητέρα να σηκώσει το μωρό της και να το απομακρύνει. Ένα παιδί φαίνεται να χτυπιέται από ένα βλήμα και ουρλιάζει.

Στη συνέχεια, η οικογένεια φαίνεται να πιστεύει ότι οι εκρήξεις έχουν σταματήσει και παραμένουν στον κήπο, ωστόσο τα χειρότερα έπονται, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Ένα βλήμα φαίνεται να ανάβει μια φωτιά στο δρόμο πίσω από ένα σταθμευμένο φορτηγάκι, η οποία στη συνέχεια ανάβει ολόκληρο το κουτί με τα πυροτεχνήματα, προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη που αναγκάζει την οικογένεια να τρέξει μακριά. Οι εκρήξεις συνεχίζονται αρκετή ώρα αφότου η οικογένεια φεύγει τρέχοντας από το γκαζόν.

Δεν είναι σαφές αν κάποιος στο βίντεο τραυματίστηκε ή πού έλαβε χώρα το βίντεο.

Την Τετάρτη, η εταιρεία ασφαλείας SimpliSafe που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, έγραψε στο Twitter για να διαψεύσει τις φήμες ότι η έκρηξη ήταν μια προγραμματισμένη διαφήμιση της εταιρείας και ζήτησε από τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο να εμφανιστούν και να επιβεβαιώσουν ότι είναι καλά.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook