Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 8K/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης-ΟΠΕΚΑ, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων–ΜΤΠΥ, στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο-ΝΑΤ, στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης-ΕΚΚΑ (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Ειδικότερα, οι προσλήψεις στο νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα κατανέμονται ως εξής:

  • 11 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων,
  • 11 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο ΜΤΠΥ
  • 5 θέσεις Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΝΑΤ
  • 24 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΠΕΚΑ
  • 15 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ
  • 3 θέσεις Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΕΚΚΑ

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Με γνώμονα τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ για την συμμετοχή στις προκηρύξεις, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν μέχρι και 13 μόρια με το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  αλλά και στα Αγγλικά.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

•             Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)

•             Επεξεργασία Κειμένου (Word)

•             Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)

•             Χρήση & Διαχείριση Αρχείων (Windows)

•             Παρουσιάσεις (PowerPoint)

•             Βάσεις Δεδομένων (Access)

και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα, στις  δεξιότητες χειρισμού των Η/Υ. Επίσης αποτελεί το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στα Χανιά που διεξάγει κάθε εβδομάδα εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης

Στα Αγγλικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ταχύρρυθμο Τμήμα Ενηλίκων Lower (Β2) ή Proficiency (C2) με στόχο την απόκτηση της αναγνωρισμένης πιστοποίησης από το ΑΣΕΠ (TIE,TOEIC,NOCN).

Η Memo Εκπαιδευτική στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα εκπαιδεύσει δωρεάν στο πρόγραμμα της Πληροφορικής όσους ενδιαφερόμενους θα έχουν εγγραφεί μέχρι 29/10/2022 στα τμήματα των Αγγλικών.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει και οι θέσεις είναι συγκεκριμένες τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική στα παρακάτω στοιχεία:

Κ. Χιωτάκη 8 – Α. Παπανδρέου, 73134, Χανιά

Τηλ. 28210 54002 – 28210 54003

e-mail: [email protected]

 www.memo.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook