Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία, Θοδωρής Κολυδάς έφτασε στο σημείο να ζωγραφίσει ακόμα και… δράκους στα σύννεφα.

Θυμίζουμε ότι ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος και η Χριστίνα Ρήγου γνωστοποίησαν σήμερα το πρωί ότι υπάρχει σημαντική υποψηφιότητα τα βόρεια προάστια της Αττικής να δουν χιόνι την Κυριακή, υπογραμμίζοντας οτι είναι ακόμη πολύ νωρίς για ασφαλή πρόγνωση.

Αντικρούοντας τις προβλέψεις για χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής την Παρασκευή και το Σάββατο, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος σε χθεσινή του ανάρτηση γνωστοποίησε τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα για τον καιρό που θα επικρατήσει στην Αττική. Όπως εκτιμάται, μόνο χιόνια δεν θα δούμε στην Αττική, αντιθέτως τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου η θερμοκρασία δείχνει να ανεβαίνει, αγγίζοντας τοπικά έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Μετά τη διαφωνία αυτή ο κ. Κολυδάς έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Δείτε την ανάρτησή του

Με άνοδο της θερμοκρασίας από αύριο που θα φτάσει στην Αττική έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου θα οδεύσουμε προς το Σαββατοκύριακο, όπου ο καιρός αναμένεται να αλλάξει ριζικά με ισχυρές βροχοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και χιόνια.

Την κακοκαιρία που προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας από το αργά το απόγευμα του Σαββάτου παρακολουθούν καθημερινά οι επιστήμονες – μετεωρολόγοι. Με τα έως τώρα δεδομένα, το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που αναμενόταν από την Παρασκευή έχει μετατοπιστεί μέσα στις ημέρες του Σαββατοκύριακου με την πιο δύσκολη ημέρα – και για την Αττική – την Κυριακή.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος και η Χριστίνα Ρήγου γνωστοποίησαν σήμερα το πρωί ότι υπάρχει σημαντική υποψηφιότητα τα βόρεια προάστια της Αττικής να δουν χιόνι την Κυριακή, υπογραμμίζοντας οτι είναι ακόμη πολύ νωρίς για ασφαλή πρόγνωση. Σίγουρα, ο υδράργυρος θα έχει υποχωρήσει αρκετά με το τσουχτερό κρύο να γίνεται αισθητό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook