Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια για την αδειοδότηση της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς κατάφερε να κλείσει η ΠΑΕ ΟΦΗ την Παρασκευή το μεσημέρι καθώς μπόρεσε τελικά έστω και την ύστατη στιγμή να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα κάτι που κρίνεται απαραίτητο για τον φάκελο αδειοδότησης.

Ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Χρ. Μιχαλόπουλος μαζί με τους Αντ. Κουτάντο και Β. Ξημέρη βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στην Α΄ ΔΟΥ και το ΙΚΑ και κατάφεραν με την καταβολή ενός ποσού που συνολικά φτάνει τις 150.000 ευρώ να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για την ομάδα.

Τα χρήματα αυτά δεν προέρχονται από την βοήθεια που είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης αλλά από το δάνειο των 330.000 ευρώ που είχε εξασφαλίσει η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ και κάποια χρήματα που ήρθαν από τον Ο.Π.Α.Π και τα τηλεοπτικά.

Για τις 160.000 ευρώ που έχει υποσχεθεί ο Δήμαρχος Ηρακλείου ότι θα δώσει στην ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια θετική εξέλιξη χωρίς αυτό να αποκλείεται να γίνει μέχρι την Δευτέρα αφού γίνεται μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα που βγήκαν από το δάνειο για να αποκτήσει η ομάδα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Πλέον τα ανοικτά μέτωπα του ΟΦΗ σε ότι έχει να κάνει με την αδειοδότηση στρέφονται στους παίκτες που δεν έχουν υπογράψει από το υπάρχον ρόστερ , αλλά και στις εκκρεμείς υποθέσεις παικτών που έχουν κάνει προσφυγή και ζητούν αρκετά χρήματα για να υπογράψουν τον διακανονισμό που τους προτείνει η κρητική ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook