Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθούν τα περιβόητα «bunga bunga» πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Ιταλίδα σκηνοθέτις Ρομπέρτα Τόρε έχει ήδη έτοιμο στα χέρια της το σενάριο, ενώ έχει αρχίσει και την αναζήτηση των χρημάτων για την παραγωγή της ταινίας, στην οποία έχει δώσει τον προσωρινό τίτλο «Η πτώση της αυτοκρατορίας».

Όπως εξηγεί η ίδια, ενώ η συγγραφή του σεναρίου αποδείχθηκε πολύ απλή αποστολή χάρη στο πλούσιο υλικό, η ανεύρεση πόρων την έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα. «Η ιδέα δεν ενθουσίασε ούτε την κρατική τηλεόραση Rai ούτε τον τηλεοπτικό όμιλο Mediaset. Ψάχνουμε χρήματα στη Γερμανία. Θα μας πάρει κανά μήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιταλίδα σκηνοθέτις, η οποία θα παρουσιάσει τα όργια στα πάρτι του Ιταλού πρωθυπουργού με βάση τις περιγραφές της Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ντ’ Αντάριο έγινε η πιο δημοφιλής συνοδός πολυτελείας αφού αποκάλυψε με ηχογραφημένες συνομιλίες την ερωτική της σχέση με τον Καβαλιέρε.

«Η Ντ’ Αντάριο είναι μια τραγική προσωπικότητα. Από τις περιπέτειές της στο Παλάτσο Γκρατσιόλι γνώρισε μόνο πίκρες. Την εκμεταλλεύτηκαν, την προσέβαλαν, τη χρησιμοποίησαν. Είναι κρίμα, γιατί αν την παρατηρήσει κάποιος προσεχτικά, θα διαπιστώσει ότι διαθέτει μια κάποια αξιοπρέπεια», δήλωσε η Τόρε, η οποία πήρε αρκετές συνεντεύξεις από το 42χρονο call-girl για να στοιχειοθετήσει το σενάριό της.

«Θέλω να παρουσιάσω, με ύφος που να θυμίζει Τσάπλιν, μια χώρα όπου η φαντασία ξεπερνά συνεχώς την πραγματικότητα. Για να το πετύχω αυτό, θα έπρεπε να εστιάσω στις γκροτέσκ πράξεις και να μην πέσω στην παγίδα των πολιτικών δρώμενων», εξήγησε η Τόρε, επισημαίνοντας ότι το καστ θα αποτελείται από άγνωστους ηθοποιούς, με μοναδική εξαίρεση τον πρωταγωνιστικό ρόλο, για τον οποίο προορίζει τον Τζο Πέσι. Όσο για την ίδια την Πατρίτσια, θα έχει μονάχα συμβουλευτικό ρόλο.

espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook