«Πρόκληση για την κυβέρνηση αποτελεί η αποπληρωμή των χρεών του κράτους στους ιδιώτες» δήλωσε ο Χορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν, μετά τη συνάντηση του με το νέο υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Δηλαδή είμαστε για γέλια! Ήρθε ο Ράινεμπαχ να μας πει τώρα οτι το Ελληνικό Κράτος πρέπει να δώσει τα 6.5 δις € που μας χρωστάει.

Λες και δεν το ξέραμε, λες και δεν φωνάζουν εδω και τόσα χρόνια οι επιχειρήσεις της χώρας για να δοθούν αυτά τα λεφτά!

Λες και δεν έχουν προσπαθήσει χιλιάδες επιχειρηματιών να συμψηφίσουν χρέη τους προς το δημόσιο με αυτά που χρωστάει το δημόσιο σε αυτούς!

Το ελληνικό θέατρο του παραλόγου: Η οικονομία μας πονάει, ρευστότητα δεν υπάρχει, οι τράπεζες δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή και το κράτος χρωστάει στους Έλληνες 6.5 δις €!

Χρήματα που αν μπουν στην αγορά, την αλλη στιγμή θα πληρωθούν δάνεια, μισθοί, ασφαλιστικά ταμεία, την άλλη στιγμή θα κινηθεί η οικονομία.

Λες και δν το ξέραμε κύριε Ράιενμπάχ, που εδω και 4 και πλέον χρόνια έχουν κλείσει άπειρες επιχειρήσεις και άλλες τόσες είναι στο όριο επειδή τους χρωστάει το Ελληνικό Κράτος, εσένα περιμέναμε να μας το πεις.

Γ. Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook