Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς η προετοιμασία του ΑΟ Χανιά για το χανιώτικο ντέρμπι με τον Πλατανιά. Πέρα απο τους ανέτοιμους Τσιτλακίδη και Πλουσή ο Γιώργος Προμπονάς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Στα Χανιά υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Σε αυτό βοήθησε σίγουρα και η σημαντική νίκη της περασμένης Κυριακής απέναντι στην Χερσόνησο που έφερε την απαιτούμενη ηρεμία στην ομάδα και που της έδωσε προβάδισμα για την παραμονή. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Νίκος Χατζηδάκης, μοίρασε κάποια χρήματα στους ποδοσφαιριστές για να καλυπτούν κάποια απο τα χρωστούμενα.Το \”πάρων\” πάντως έδωσε και ο Σταύρος Πάτερος που καθησύχασε τους παίκτες και τους είπε οτι είναι κοντά τους και δεν έχει φύγει απο την ομάδα.

Η πιθανή 11άδα

Όσον αφορά τα σχέδια του προπονητη των \”μπλε\”, Γιώργου Προμπονά, μπορεί να μην τα αποκάλυψε αλλά μάλλον πως η αρχική ενδεκάδα απέναντι στον Πλατανιά θα είναι η ίδια σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Κάτω απο τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καλογεράκης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Παπακαστρίσιος, στο αριστερό ο Μποχώνης, Ιασωνίδης και Ραπτάκης στο κέντρο της άμυνας, Αντωνόπουλος και Σεληνιωτάκης στον κεντρικό άξονα, δεξιά ο Τεπετός, αριστερά ο Τσεσμελής και ο Τσάτσος θα βρίσκεται πίσω απο τον προωθημένο Γωνιωτάκη. Βέβαια όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια οι Τεπετός και Τσεσμελής αλλάζουν συχνά πλευρές. Θέση πάντως στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βουρβαχάκης στην περίπτωση που θέλει ο Προμπονάς να \”γεμίσει\” το κέντρο.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook