Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του νέου Α.Ο. Χανιά, στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Ίκαρο Μουρνιών, το απόγευμα του Σαββάτου (18/8).
Το συγκρότημα του Τάκη Διακάκη επιβλήθηκε του συλλόγου από το Πασακάκι με 5-0, με τον Βασίλη Γωνιωτάκη να επιστρέφει με γκολ, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι.
Στο βασικό σχήμα ξεκίνησε και ο Μιχάλης Καρβουνιάρης, για τον οποίο υπάρχουν επαφές με τον Άρη Σούδας ώστε να παραχωρηθεί στους \”μπλε\”, αφού ο Εργοτέλης δεν δείχνει διατεθειμένος για φέτος να τον κάνει επαγγελματία.
Απόντες λόγω μικροενοχλήσεων ήταν οι Βουρβαχάκης και Ταταράκης, ενώ με βαρύ διάστρεμμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Πυθαρούλης. 
Ακόμα από ίωση ταλαιπωρείται ο Μποτωνάκης και δεν χρησιμοποιήθηκε και ο Μπαρτσίδης, που θα \”τσεκαριστεί\” από τον προπονητή της ομάδας το επόμενο διάστημα.
Ο Γωνιωτάκης με πλασέ και ο (υπό δοκιμή) Ιωαννίδης (στη φώτο του Γ. Δρακάκη μαζί με τον Δασκαλάκη σε φάση από το φιλικό) με κεφαλιά πέτυχαν τα γκολ του ΑΟΧ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη σκόραρε από δύο φορές ο Παπαδάκης (με σουτ και ατομική προσπάθεια) και ενδιάμεσα ο Τάντσης με κεφαλιά.
Ο ΑΟΧ ξεκίνησε με τους Μαρκαντωνάκη, Κορτσινίδη, Μποχώνη, Ψυχουντάκη, Καρβουνιάρη, Πυθαρούλη, Καμπλιώνη, Ψαράκη, Γωνιωτάκη, Ιωαννίδη και Τζανάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Χωραφάκης, Ζντράβκοβιτς, Σάμπα, Λιονάκης, Τάντσης, Κατάκης, Σταθινάκης, Καμπλιώνης, Παπαδάκης, Γαλανάκης, Κριάρης. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook