Χανιά

 

Μπορούμε και φέτος να στηρίξουμε όλοι το έργο του "Ορίζοντα"

"Χαρίζοντας στους αγαπημένους σας πασχαλινές λαμπάδες του "Ορίζοντα", στηρίζετε τις οικογένειες παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο. Θα είμαστε και φέτος δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα για ζωή!!".

Ελλάδα

 

Κορωνοϊός - Ελλάδα : Άλλοι δύο νεκροί από τον φονικό ιό - Στους 88 ο συνολικός αριθμός

Ένας 79χρονος που νοσηλευόταν στo ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχασε το απόγευμα την μάχη με τον Κορωνοϊό - Αργά το βράδυ κατέληξε και μια 86χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Κρήτη

 

ΠΕΔ Κρήτης: «Βοήθεια στο Σπίτι» και ΕΣΠΑ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Κρήτης όπου συμμετείχαν οι Γιάννης Κουράκης, Γιώργης Μαρινάκης, Γιάννης Μαλανδράκης και Νίκος Κοκκίνης.

Ελλάδα

 

Βασίλης Κικίλιας: Ίσως από τον Μάϊο να γίνει σταδιακή άρση των μέτρων

Για το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων που επεξεργάζονται οι Αρχές μίλησε στο ΜEGA ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως καθοριστικό ρόλο για την επιστροφή στην κανονικότητα θα παίξουν τα μοριακά τεστ.

Ηράκλειο

 

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων έξω από το Τυμπάκι – Ανετράπη Πυροσβεστικό όχημα

Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυο Ι.Χ αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα νωρις το μεσημέρι της Πέμπτης στον δρόμο Τυμπακίου – Μοιρών, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Κόσμος

 

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάσχα σε... drive-in κινηματογράφο για εκατοντάδες Χριστιανούς

Για τους Χριστιανούς παντού στον κόσμο το Πάσχα είναι η κορυφαία γιορτή του χρόνου. Σε καιρούς πανδημίας, όμως, οι εκκλησίες και στη Γερμανία θα παραμείνουν κλειστές την πασχαλινή περίοδο.