Η διαπλάτυνση της οδού Στεφανογιάννη στο Γάζι, είναι πλέον γεγονός αφού σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου και παρουσία του Δημάρχου κ.Κώστα Μαμουλάκη πήρε τέλος το μαρτύριο κατοίκων της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πλάτος του δρόμου μόλις και μετά βίας έφτανε τα 3 μέτρα σε μια απόσταση 600 – 700 μέτρων από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, ενώ από εκεί περνούσαν καθημερινά το σύνολο των 3000 περίπου κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Από σήμερα όμως, το πλάτος της οδού Στεφανογιάννη φτάνει τα 8 μέτρα και μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί κανονικός δρόμος και όχι οδός της ταλαιπωρίας όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Με τη διάνοιξη αυτή, ένα από τα βασικότερα – αν όχι το βασικότερο – πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής βρίσκει την ιδανικότερη λύση του, η οποία καλύπτει και ανάγκες περιβαλλοντικές, αλλά και τις προσταγές των κανόνων της σύγχρονης πολιτικής προστασίας. Παράλληλα, αποτελεί και την υλοποίηση μιας εκ των βασικότερων προεκλογικών δεσμεύσεων που προσωπικά είχε δώσει ο νυν δήμαρχος κ. Κώστας Μαμουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook