Εσπερίδα με θέμα «Δημόσια Διοίκηση, ο μεγάλος Ασθενής» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, στις 6.30μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή εκλεκτών ομιλητών, μεταξύ των οποίων και ο βραβευθείς ως ο καλύτερος Δημόσιος Υπάλληλος του Κόσμου, καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Καρκατσούλης Παναγιώτης.

Η εν λόγω διάκριση απονέμεται κάθε χρόνο από την Αμερικανική Ένωση Δημόσιας Διοίκησης σε έναν διακεκριμένο, μη Αμερικανό, ακαδημαϊκό ή επαγγελματία για τη συμβολή του στη δημόσια διοίκηση.

Ο \”νούμερο 1\” δημόσιος λειτουργός είναι βαθύς γνώστης του ελληνικού κράτους, αφού υπηρετεί περισσότερα από 20 χρόνια στο Δημόσιο και υπήρξε σύμβουλος πληθώρας υπουργών που πέρασαν από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου πρωτοστεγάστηκε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο ίδιος δούλεψε για την Έκθεση του ΟΟΣΑ, μαζί με ένα επιτελείο 198 ατόμων από 16 επιτροπές, 15 υπουργείων, θεωρώντας ότι έχει έρθει η ώρα των μεταρρυθμίσεων που άργησαν πολύ για την Ελλάδα.

Αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό την εφεδρεία, με τον τρόπο που γίνεται σήμερα, υποστηρίζει ότι μονιμότητα δεν σημαίνει τεμπελιά και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει δραματική μείωση των 4.000 τμημάτων που υφίστανται σήμερα στο Δημόσιο.

Ο κ. Καρκατσούλης, θα παρουσιάσει τις απόψεις του για το πώς θα σωθεί ο μεγάλος Ασθενής, το ελληνικό δημόσιο, τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της εσπερίδας την οποία οργανώνει το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και συμμετέχουν ακόμη οι

– Χατζημαρκάκης Γιώργος, ευρωβουλευτής Κόμματος Φιλελευθέρων Γερμανίας

– Ζοπουνίδης Κώσας, ,καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης & Audencia Nantes, school of Management

– Παπανδρόπουλος Αθανάσιος, δημοσιογράφος – επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook