Με εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία ο Πλατανιάς πέτυχε ιστορική νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στα Περιβόλια.
Αποφάσεις που θα συζητηθούν από τον ρέφερι Αρετόπουλο στο 58\’ για το πέναλτι του Πλατανιά και στο 84\’ σε σπρώξιμο του Βύντρα στον Ναζλίδη. 
Φωνές για τους φιλοξενούμενους για το οφσάιντ στο 22\’ στον Τοτσέ που σκόραρε στη συνέχεια, αλλά και για πέσιμο του Πετρόπουλου στο 83\’ από μαρκάρισμα του Γκονζάλες.

Στο 85\’ οι \”πράσινοι\” έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης στον Ζέκα.

Το φιλμ του αγώνα
8\’ Φάουλ του Μιρτσέτα μπλοκάρει ο Καρνέζης.
13\’ Ο Ουντότζι κερδίζει τη μπάλα από τον Σισοκό και κάνει τη σέντρα με τον Αναστασάκο να αφήνει τη μπάλα για τον Μιρτσέτα το δυνατό σουτ του οποίου αποκρούει ο Καρνέζης. 
22\’ Η μπαλιά του Ζέκα στον Τοτσέ,ο Ισπανός υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό Δημητριάδη και σκοράρει στη συνέχεια για να δεχθεί την κίτρινη κάρτα.
28\’ Σουτ του Ποτουρίδη η μπάλα άουτ.
34\’ Σουτ του Αργυρόπουλου άουτ.
38\’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Αγκιλέρα ιδανικό σουτ του Ουκάρ και 1-0!
50\’ Σέντρα του Σπυρόπουλου κεφαλιά του Φορναρόλι άουτ. 
54\’ Σέντρα του Αργυρόπουλου κεφαλιά του Ουντότζι άουτ.
56\’ Σουτ του Αγκιλέρα από το σώμα του Βύντρα αποκρούεται η μπάλα και στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ από τον Αργυρόπουλο άουτ.
59\’ ΓΚΟΛ: Ο Αναστασάκος με πέναλτι κάνει το 2-0. Η παράβαση δόθηκε για μαρκάρισμα του Βύντρα στον Κάλαϊτζιτς, με τις αμφιβολίες να είναι πολλές.
63\’ Σουτ του Γκονζάλες μπλοκάρει ο Κηπουρός.
71\’ ΓΚΟΛ: Ο Τοτσέ με πέναλτι (μαρκάρισμα του Τζανή στο Μαυρία) μειώνει σε 2-1. 
75\’ Φάουλ του Σεϊταρίδη κεφαλιά του Βελάσκες άουτ.
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62\’ Μαραγκουδάκης), Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα (74\’ Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Μιρτσέτα (60\’ Γκονζάλες), Ουκάρ, Ουντότζι, Αναστασάκος.
Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βελάσκες (80\’ Πετρόπουλος), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Λαγός, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Φορναρόλι (64\’ Χουχούμης), Τοτσέ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φώτο Αντώνης Ιγγλεζάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook