Ο Hugh Jackman πήγε στην Ινδία με την σύζυγό του, την κατά 15 χρόνια μεγαλύτερή του Deborra Lee Furness. Ακόμη και μετά το πολύωρο ταξίδι τους από τη Νέα Υόρκη, έμοιαζαν φρέσκοι, ανανεωμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

«Είναι ακόμα η γυναίκα της ζωής μου» δήλωσε ο ηθοποιός (άλλο αν οι κακές γλώσσες επιμένουν πως είναι gay).

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ινδία για επαγγελματικούς λόγους, αφού ο πρωταγωνιστής των X-Men ήταν προσκεκλημένος σε κινηματογραφικό συνέδριο στο Μουμπάϊ. Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει για μια ακόμη φορά επίδειξη των χορευτικών του ικανοτήτων, με παρτενέρ τον διάδημο στην Ινδία πρωταγωνιστή του Bollywood, Shahrukh Khan.

Δείτε το σχετικό video:

Στο ίδιο συνέδριο βραβεύτηκε, ενώ βρέθηκε και με τον σκηνοθέτη του Bollywood, Karan Johar, με τον οποίο μίλησε και για ενδεχόμενη μελλοντική τους συνεργασία.

Όσο για την νέα του ταινία με τίτλο «The Wolverine» που θα βγει στις αίθουσες το 2012, υπενθυμίζουμε ότι ο Darren Aronofsky (Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο, Μαύρος Κύκνος), ανακοίνωσε πως δεν θα την σκηνοθετήσει, τελικά, επειδή θα τον κρατήσει για καιρό μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του. Ωστόσο, είπε, ανυπομονεί να ξαναδουλέψει, σε άλλο project, με τον φίλο του Hugh Hackman… 

Δείτε trailer της ταινίας \”X-Men Origins: Wolverine\”:

Μέχρι να βρεθεί ο νέος σκηνοθέτης ο ηθοποιός δεν σκοπεύει να μείνει άπραγος. Έχει ήδη κανονίσει να τραγουδήσει για δύο εβδομάδες στο Σαν Φρανσίσκο, σε show με τίτλο «\”Hugh Jackman In Performance» όπου ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία του \”The Boy From Oz\”.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν από τις 3 έως και τις 15 Μαϊου.

Δείτε την ερμηνεία του \”The Boy From Oz\” στα βραβεία Tony
(αν έχετε υπομονή, θα τον δείτε να χορεύει και με την Sarah Jessica Parker…):

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook