Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ετοιμάζεται ο ΟΦΗ για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και παράλληλα δύσκολο με τους ασπρόμαυρους να θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον Νίκο Αναστόπουλο να ρίχνει βάρος σε ασκήσεις τακτικής, ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων Σύμφωνα με τα πλάνα του τεχνικού της ασπρόμαυρης ομάδας αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τους «11» που «κατέβηκαν» στο ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα λοιπόν με της σκέψεις του τεχνικού του ΟΦΗ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γουναρίδης, στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ένας εκ των Ζαχαράκη ή Κουρδακη και στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Βάντο. Στο κέντρο της άμυνας τώρα το δίδυμο Σαρ και Σόουζα. Στα χαφ ο Ιωαννίδη θα αγωνίζεται σαν παρτενέρ του Βερόν , Λαμπρόπουλος στον άξονα και μπροστά θα παίξουν ο Σίσιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στο δεξί ο Κουτσιανικουλης με τον Παπάζογλου στην κορυφή.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτος αποστολής θα μείνουν οι τραυματίες Χαριτωνίδης και Μπούρμπος. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα ολοκληρωθεί με προπόνηση ποτ έχει προγραμματιστεί στις 10.30 το πρωί στο ΒΑΚ.

Αύριο στο Ηράκλειο ο Βέρα
Σήμερα το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα ο Χάιμε Βέρα και αύριο το απόγευμα θα πατάξει για Ηράκλειο προκειμένου να τιμηθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο Χιλιανός νυν τεχνικός θα «πετάξει» στις 4.10 μμ. από την Αθήνα και λίγο πριν τις 5μμ. θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από το 1992 που έφυγε από τον ΟΦΗ.

Ο Χάιμε Βέρα θα τιμηθεί μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανθρακικό, για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας στην οποία έπαιξε από το 1987 ως το 1992 και σε συνολικά 112 παιχνίδια πέτυχε 23 τέρματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook