Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στον Πλατανιά ο \”μαέστρος\” του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα.
Ο \”Κάνιο\” χαρακτήρισε τη χανιώτικη ομάδα ως την καλύτερη που έχει περάσει φέτος από το \”Καραϊσκάκη\”.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού:

Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Στο πρώτο μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε.
Στο δεύτερο φάνηκε η κούραση, αλλά το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για αν ήταν το μυαλό τους στο ματς με την Άρσεναλ: «Δεν θεωρώ πως συνέβη κάτι τέτοιο. Κάναμε ένα καλό ματς κόντρα σε μια ομάδα που ήταν η καλύτερη που έχει παίξει στο \”Καραϊσκάκης\” γιατί έπαιξε ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκε.
Για το ματς με την Άρσεναλ: «Είναι ένα δύσκολο ματς, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ρόι Κάρολ:

«Πράγματι έκανα λάθος και έγινε το σκορ 2-1 και μας έκανε περισσότερο νευρικούς απ’ ότι θα έπρεπε. Επιτεθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια ότι το γκολ που δεχθήκαμε πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου από δικό μου λάθος ήταν μια απογοήτευση γι’ όλους μας, αλλά ευτυχώς νικήσαμε. Θέλουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς που έρχονται πάντα και μας υποστηρίζουν. Κάνω 17 χρόνια αυτή την δουλειά και την αγαπάω. Γίνονται λάθη, όπως αυτό σήμερα, όμως πρέπει να τα ξεχνάμε και να συνεχίζουμε. Η ομάδα προχωράει ενωμένη στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα σημαντικό ματς απέναντι στην Αρσεναλ και θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε καλά την διοργάνωση. Θα δώσουμε το 100% για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το σουτ του Ουντότζι: «Έσκασε μπροστά μου η μπάλα και δεν υπολόγισα καλά την πορεία της».
Για το ματς με την Άρσεναλ: «Τελευταίο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι σημαντικό για εμάς γιατί θέλουμε να κλείσουμε τη διοργάνωση με νίκη και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

Φρανσουά Μοδέστο:

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ. Στην αρχή του πρωταθλήματος κάναμε λιγότερες προσπάθειες αλλά κερδίζαμε με 4-0 ή και 5-0. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν».
Για την συνέχεια και τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα: «Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σε αυτόν τον τίτλο. Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες».
Για Άρσεναλ και Παναθηναϊκό: «Πράγματι ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε πρώτα να κερδίσουμε την Αρσεναλ οπωσδήποτε για να φτάσουμε στους εννιά βαθμούς στον όμιλο μας και να μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League και να παίξουμε με έναν ευκολότερο αντίπαλο.

Στην συνέχεια έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα σημαντικό ματς για εμάς αλλά και για όλους στην Ελλάδα. Εκεί θα στραφούν όλα τα βλέμματα. Πέρσι είχαμε την τύχη για να κερδίσουμε και αυτό θέλουμε να καταφέρουμε και φέτος».

Νταβίντ Φουστέρ:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Κερδίσαμε κι αυτό έχει σημασία, οπότε συνεχίζουμε…»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook