Η πιστή Ιταλίδα βουλευτής του μπερλουσκονικού κόμματος Λαός της Ελευθερίας (Pdl) Μικαέλα Μπιανκοφιόρε δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της για την πιθανή επιστροφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ενεργό πολιτική καθώς η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις επόμενες εκλογές αναμένεται να φτάσει σύντομα.

Ετσι, το εδώ και 19 χρόνια ενεργός μέλος του κόμματος του Καβαλιέρε, αναφώνησε με ενθουσιασμό «και εγένετο φως! Η επιστροφή του Μπερλουσκόνι στον αγώνα κι η πιθανή υποψηφιότητά του στην πρωθυπουργία ρίχνει λίγο φως στην Ιταλία και στην αναγέννηση της κεντρο-δεξιάς η οποία συγκεντρώνει την σιωπηλή πλειοψηφία των Ιταλών»

 Η εντυπωσιακή ξανθιά Μπιανκοφιόρε που δηλώνει φανατική θαυμάστρια του Καβαλιέρε και υποστηρίζει ότι έχτισε την πολιτική της καριέρα έπειτα από μεγάλες προσωπικές θυσίες και όχι χάρη στην εμφάνισή της, προβλέπει τη νίκη του Μπερλουσκόνι.

«Ο ενθουσιασμός γίνεται αντιληπτός έξω από τα κτίρια. Η κριτική των τελευταίων ωρών δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώσει ότι βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας νίκης για τους Ιταλούς που θα στηρίξουν το Μπερλουσκόνι για να τους βγάλει από το βάραθρο της κρίσης που επιδεινώθηκε από την τεχνοκρατική κυβέρνηση», ισχυρίζεται.

Η Μπιανκοφιόρε η οποία είχε δώσει συνέντευξη στο ΘΕΜΑ παλαιότερα λέγοντας ότι εμπνέεται από τον πρώην πρωθυπουργό «γιατί κρατάει πάντα τις υποσχέσεις που δίνει στον λαό, γεγονός που στην πολιτική δεν συμβαίνει», συνέχισε με την ίδια αισιοδοξία.

«Οι Ιταλοί γνωρίζουν ότι ο Μπερλουσκόνι περιβάλλεται από τη θετική ενέργεια της χώρας και θα επαναφέρει το φως στην ασφυκτική ιταλική πολιτική που χαρακτηρίστηκε την περασμένη χρονιά από την απομάκρυνση της δημοκρατίας και από τις αρχές της εθνικής κυριαρχίας», ολοκλήρωσε η Μπιανκοφιόρε η οποία το 2009 είχε καλέσει στα γενέθλιά της τον αγαπημένο Καβαλιέρε μετά τον τραυματισμό του από επίθεση Ιταλού πολίτη.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook