Ικανοποιημένος από την ευκαιρία που πήρε απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας παρουσιάστηκε ο Ρούμπεν Αρότσα, που τόνισε ότι μπορεί να προσφέρει στον Πλατανιά.
«Νομίζω ότι ήταν ένα σημαντικό ματς για μας και έπρεπε να κερδίσουμε, όταν παίζεις με ομάδες από μικρότερες κατηγορίες είναι πιο δύσκολο γιατί έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, επαγγελματίες αν και παίξαμε με παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε καλά τη Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό» δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι ο χαφ από τη Βενεζουέλα, για να αναφερθεί και στον εαυτό του στη συνέχεια: «Ήμουν άτυχος στην προετοιμασία καθώς είχα έναν σημαντικό τραυματισμό αλλά τον ξεπέρασα και δουλεύω συνεχώς για να  πάρω ευκαιρίες. Δεν είναι τόσο εύκολο μετά από τόσο καιρό να αγωνιστείς 90 λεπτά με τον ίδιο ρυθμό. Σήμερα είχα την ευκαιρία μου και νομίζω ότι έκανα τα πάντα για την ομάδα, βοήθησα με τα 2 γκολ όμως το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσω τη δουλειά μου».
Σχετικά με την αφιέρωσή του στα γκολ: «Ο γιος μου είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος όταν είναι εδώ και με βλέπει να αγωνίζομαι. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για μένα όταν ήμουν τραυματίας και δεν αγωνιζόμουν. Τα γκολ τα αφιέρωσα στην γυναικά μου και στο παιδί μου. Όταν γυρίζω σπίτι μου με την γυναίκα μου και το γιο μου τα ξεχνάω όλα. Με αυτούς κάνω τα πάντα κι γι αυτούς κάνω τα πάντα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φώτο Γιάννης Μαραγκάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook