Στη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του επί του Παναιτωλικού αναφέρθηκε ο αμυντικός του ΟΦΗ Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Κρήτη Σπορ Fm 87,6. Ο υψηλόσωμος στόπερ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που έρχεται με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ενώ, δεν ξέχασε να υμνήσει τους φίλους της Κρητικής ομάδας τους οποίους χαρακτήρισε απίστευτους.
Για το ματς με τον Παναιτωλικό:
«Ήτανε μια σημαντική νίκη για εμάς αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Όταν παίζεις με μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και έχει ένα προβάδισμα που μειώνεται είναι κάτι σημαντικό αλλά πρέπει να κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα και τα επόμενα παιχνίδια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη και να μειώσουμε την διαφορά. Έχουμε ακόμη έξι τελικούς αλλά δεν εξαρτάται από εμάς γιατί θα πρέπει οι ομάδες που κυνηγάμε να έχουμε κάποια κακά αποτελέσματα».
Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό:
«Όσον αφορά στο ματς με τον Πανθρακικό, είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας με μια αξιόλογη ομάδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα για εμάς αυτό το ματς».
Για τον κόσμο:
« Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Είμαστε τυχεροί να αγωνιζόμαστε μπροστά σε τέτοιο κόσμο που σου δίνει ώθηση, ψυχολογία και σε τονώνει. Όλοι ξέρουμε πόσο ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και είναι σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook