Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του να δώσει τα χρήματα, που δεν πλήρωσε για το «χαράτσι», στο ΚΕΘΕΑ, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Βήμα".

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι δεν υπάρχει δωρεά στο ΚΕΘΕΑ με το όνομα του κ. Τσίπρα, σύμφωνα με απάντηση του αρμοδίου υπουργού.

«Η απάντηση του υπουργείου Υγείας, που μου ήρθε χθες, αναφέρει ότι δεν υπάρχει κατάθεση στο όνομα του κ. Τσίπρα, αλλά υπάρχουν πολλές ανώνυμες δωρεές. Όταν κάποιος λέει δημοσίως πως θα δώσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ, δεν τον πιάνει ξαφνικά η σεμνότητα να πάει να τα δώσει ανώνυμα. Αφού υποτίθεται πως το κάνει για λόγους συμβολισμού. Ο κ. Τσίπρας τα «παντελόνιασε» τα λεφτά» τόνισε.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης «επειδή είναι Τσίπρας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σου λέει "σιγά μη μου κόψουν και το ρεύμα", πηγαίνει και κάνει μαγκιές. Ο πολιτικός δεν μπορεί να λέει ανώνυμα πράγματα. Αυτό, ότι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας θεωρεί τον εαυτό του πιο έξυπνο από τους άλλους Έλληνες κι επειδή είναι αυτός που είναι και δεν θα του κόψουν το ρεύμα "παντελονιάζει" τα λεφτά κι ο άλλος που είναι φτωχός και δεν έχει να πληρώσει μένει χωρίς ρεύμα, δεν το δέχομαι. Αυτό είναι αίσχος».

Δριμύτερη ήταν η επίθεση και προς τον κ. Καμμένο. «Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια! Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική! Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής. Έβγαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα- πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς- και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί. Το ακόμα χειρότερο, βέβαια, είναι η εμπλοκή Βουλγαράκη. Ο Καμμένος, που μέχρι πριν από μια εβδομάδα μάς έκανε μαθήματα ηθικής με το δάχτυλο στη Βουλή. Έστω κι έτσι, ελπίζω οι ψηφοφόροι του, που είναι άνθρωποι καλών προθέσεων, αγνοί Έλληνες που ήθελαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχτηκε η χώρα, να κατάλαβαν το λάθος τους» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


protothema.gr