Τρεις μήνες πριν από τον γάμο τους, που θα γίνει στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη στον λόφο του Φιλοπάππου την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Τζόρβας και η δικηγόρος Χρυσαυγή Ατσιδάκου έχουν αρχίσει να ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες.

Η μέλλουσα νύφη έκανε πρόσφατα πρόβα νυφικού στο ατελιέ της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία, όπως λέει στενή φίλη της, «ανέλαβε να πραγματοποιήσει το νυφικό που ονειρευόταν η Χρυσαυγή.

Ένα λιτό, αλλά ρομαντικό νυφικό. Μάλιστα, έχει ήδη βρει και τα παπούτσια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι γόβες Alexander McQueen, τις οποίες αγόρασε τον Ιανουάριο από το κατάστημα της Καλογήρου». Όμως, και ο γαμπρός, από την πλευρά του, έχει φθάσει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αφού περιμένει να παραλάβει σε λίγο το μαύρου χρώματος κοστούμι του, που θα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Tom Ford. «Θα το συνδυάσει με λευκό πουκάμισο, ενώ εκκρεμεί το αν θα επιλέξει παπιγιόν ή γραβάτα γαλλικού στιλ, η οποία σταματάει στη μέση του κορμού. Έχει, όμως, καταλήξει στα παπούτσια που θα φορέσει, ένα κομψό ζευγάρι, Dolce & Gabbana» λέει πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Αλέξανδρου.

People

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook