Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης για την υποδοχή του νέου έτους και τη βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών, που κατάγονται από το Δήμο Πλατανιά,` σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας,.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ο.Α.Κ από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο , ενώ παραδοσιακά κάλαντα ερμήνευσε η χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου. Στους επιτυχόντες απονεμήθηκαν από το Δήμο Πλατανιά έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης στο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για την επιτυχία τους, τόνισε  τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος σε θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς θεωρεί την Παιδεία την πιο ασφαλή επένδυση.

Στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Βολουδάκης, ο βουλευτής Χανίων κ. Βιρβιδάκης, και  οι προϊστάμενοι Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Ποντικάκης  και Κανδαράκης ενώ παραβρέθηκαν επίσης αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και διευθυντές των σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά, ο τέως δήμαρχος Κολυμβαρίου, ο αερολιμενάρχης Χανίων,   εκπρόσωποι τοπικών φορέων καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων. Ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα από το Δήμο Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook