Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορεί τον πατέρα της η 60χρονη σήμερα κόρη του διάσημου Γερμανού ηθοποιού Κλάους Κίνσκι.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stern, η Πόλα -επίσης ηθοποιός- ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών μέχρι και τα 19 της, όταν και έφυγε από το πατρικό της.

«Παραβίαζε τα πάντα. Ακόμα και το γεγονός ότι αντιστεκόμουν συχνά και του έλεγα πως δεν θέλω. Απλά έπαιρνε αυτό που ήθελε» είπε η Πόαλ Κίνσκι στο περιοδικό αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ολόκληρη την παιδική της ηλικία φοβούμενη τον πατέρα, ο  οποίος πέθανε το 1991 σε ηλικία 65 ετών.

«Με είχε μετατρέψει σε αντικείμενο του σεξ, πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι», είπε στο περιοδικό, ενώ υποστήριξε πως κατευνάσει την ενοχή του της αγόραζε ακριβά δώρα, μετά το διαζύγιο που πήρε από την πρώτη σύζυγό του Gislinde Kuhlbeck το 1955.

Όπως μάλιστα ανέφερε η βίαιη συμπεριφορά του δεν περιορίζοταν μόνο στα μέλη της οικογένειάς του.

«Κακομεταχειριζόταν τους πάντες. Δεν σεβόταν ποτέ τα άλλα ανθρώπινα όντα» είπε.

Γιατί όμως η Πόλα αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τον πατέρα της;  Όπως αποκάλυψε δεν άντεχε να ακούει άλλο να τον θεοποιούν και να τον χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ιδιοφυΐα.

Κάτι που, όπως σημείωσε, έχει γίνει πιο έντονο μετά τον θάνατό του.

O Κλάους Κίνσκι είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Doctor Zhivago»  και «For a Few Dollars More», καθώς και για διάφορους ρόλους σε ταινίες του επίσης Γερμανού Werner Herzog.

Έχει άλλα δύο παιδιά, την γνωστή ηθοποιό Ναστάζια Κίνσκι και τον Νικολάι.

 

protothema.gr