Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη η ιστορία που εξετάζεται σε βρετανικό δικαστήριο και αφορά την κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού από σωματέμπορα και τους πελάτες του.

Ο Μοχάμεντ Καρράρ, 38 ετών, πρόσφερε το παιδί σε πελάτες στη Βρετανία έναντι 720 ευρώ. Για πάνω από 5 χρόνια η ανήλικη ήταν επανειλημμένα θύμα βιασμού από μεγάλες ομάδες ανδρών, κάτι που η ίδια περιέγραψε ως «σεξουαλικό βασανιστήριο». Πολύ συχνά της έδιναν ηρωίνη ή κάποια άλλα ναρκωτικά σε περίπτωση που αρνούνταν να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο αδερφός του Μοχάμεντ, Μπασσάμ Καρράρ.

Σύμφωνα με τις διώξεις, ο Καρράρ – γνωστός και ως ο «Αιγύπτιος Μο»- «αγόρασε» το ανήλικο θύμα από κάποιον άγνωστο μετά τα ενδέκατα γενέθλια της. Αρχικά τη προσέγγισε με αρώματα και σκληρά ναρκωτικά και στην συνέχεια την χτύπησε και την βίασε.

Μετά πήρε μια καρφίτσα από τα μαλλιά της, την λύγισε ώστε να σχηματίσει το γράμμα «Μ» και την θέρμανε με αναπτήρα. Με αυτήν, άφησε ένα σημάδι στον αριστερό της γλουτό, ως ένδειξη ότι η 11χρονη είναι πια δική του ιδιοκτησία.

Λίγο μετά τα δωδέκατα γενέθλια της, η μικρή δήλωσε στον Καρράρ ότι είναι έγκυος στο δικό του παιδί. Εκείνος αφού την χτύπησε, τη μετέφερε σε σπίτι στο Ρέντινγκ όπου της έκαναν έκτρωση με μια βελόνα.

Το κορίτσι, το οποίο προερχόταν από «προβληματική» οικογένεια, μέσα στην αφέλεια και απειρία του δήλωσε στο δικαστήριο ότι θεωρούσε πως ο «Μο» την αγαπούσε και θα τη παντρευόταν όταν έκλεινε τα 16.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κοινωνική λειτουργός ανέλαβε στενά το κορίτσι και απάντησε σ’ ένα τηλεφώνημα του «Μο» που την έψαχνε για ένα ακόμη από τα άρρωστα σχέδια του.

protothema.gr