Μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας ο Μάνος Τζανάκης είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο 22χρονος ακραίος μεσοαμυντικός από τα Μάλια έλυσε το πρωί της Παρασκευής (18/01) τη συνεργασία του με τον Α.Ο. Χανιά, πράγμα το οποίο ζήτησε ο ίδιος μετά το ματς με την Καλαμάτα, όπου έμεινε εκτός αποστολής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν επιλογή πέρσι του Γιάννη Πετράκη φέτος δεν πήρε ευκαιρίες και ο Μουράτ Σεροπιάν έδειξε να μην τον υπολογίζει.

Από την περσινή σεζόν σίγουρα από τις καλύτερες στιγμές του ήταν το εκπληκτικό γκολ στην Ελευσίνα με το οποίο στις καθυστερήσεις είχε χαρίσει το βαθμό στον ΑΟΧ απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ και κόντρα στη Ζάκυνθο στα Περιβόλια είχε κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα της χανιώτικης ομάδας. 

Ο Τζανάκης μίλησε στο Flashnews.gr για την αποχώρησή του από τον ΑΟΧ, σημειώνοντας τα εξής: «Από τη στιγμή που έδειξε ο νέος προπονητής ότι δεν με υπολογίζει και δεν είχα πάρει τις ευκαιρίες, που πιστεύω ότι άξιζα να πάρω, ήταν επιθυμία μου να αποχωρήσω από τον Α.Ο. Χανιά. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από την ομάδα και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΑΟΧ και να πετύχει το στόχο, που είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που περάσαμε μαζί στα καλά και στα κακά και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα» ενώ αναφορικά με τον κόσμο του ΑΟΧ είπε: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΑΟΧ για τη στήριξή τους από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στα Χανιά».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook