Για μια ακόμα φορά ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο αλλά από ένα στημένο οδηγήθηκε στην ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ κλειστό παιχνίδι. Δεν είχε πάρα πολλές φάσεις, είχε πάρα πολύ λίγες. Εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα στημένο, γνωρίζοντας ότι η μεγάλη δυνατότητα του αντιπάλου είναι αυτή και κατορθώσαμε όσο μπορούσαμε να έχουμε την αντίπαλη ομάδα μακριά από τα γκολπόστ μας. Δυστυχώς από ένα στημένο έγινε το γκολ και χάσαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν χάνονται αυτά τα παιχνίδια για μένα αλλά έτσι θέλει η Παναγιά κι έτσι γίνεται. Η προσπάθεια των παιδιών είναι καταπληκτική. Δεν ήταν καλύτερος από εμάς ο Ατρόμητος. Μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι εμείς. Αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά για να κάνουμε 2-3 πραγματάκια παραπάνω και αυτό κάνουμε με πάρα πολλά προβλήματα. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ατρόμητου και για την πορεία και για το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν αλλάζει τίποτα ο νικητής είναι αυτός και να δώσω συγχαρητήρια και στον Νίκο Αναστόπουλο και να του πω καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».

«Φορούσε βατραχοπέδιλα ο Τσιντί!»

Απίστευτη ωστόσο ήταν η ατάκα του προπονητή του Πλατανιά σε ερώτηση αν ήταν ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του Τσιντί Ονιέμα:

«Δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί φορούσε βατραχοπέδιλα! Από την αρχή είπα ότι το γήπεδο έχει πρόβλημα πρέπει να βάλουμε συγκεκριμένες τάπες και το παλικάρι δεν το κατάλαβε, δεν είχε κι άλλα παπούτσια και είχαμε πρόβλημα. Το βλέπατε ότι προτού πάει στη μπάλα γλιστρούσε. Δεν μπορώ να τον κρίνω. Περιμένω όμως πολλά από αυτόν».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook