Οι ώρες μετράνε αντίστροφα για το κρίσιμο παιχνίδι του ΑΓΟΡ απέναντι στους Ίκαρους Σερρών που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια για άνοδο που κάνει η ρεθυμνιώτικη ομάδα. Στην «μάχη» αυτή ο κόσμος του Ρεθύμνου πρέπει να αποτελέσει «αρωγό» και γι’ αυτόν τον λόγο ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τάσος Τριαντάφυλλος, έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους.

Ο κ. Τριαντάφυλλος μίλησε στην εφημερίδα του Ρεθύμνου «Κρητική Επιθεώρηση» και αφού υποστήριξε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα στη συνέχεια τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να αποτελέσει τον 6ο παίκτη και να δώσει βροντερό παρόν στο «Μελίνα Μερκούρη»

«Έχοντας κάνει το χρέος μας στο παιχνίδι της Αμαλιάδας, ήρθε τώρα το μεγάλο ντέρμπι με τους Ίκαρους Σερρών. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την κατάκτηση της νίκης, η οποία αποτελεί μονόδρομο για να συνεχίζουμε να ελπίζουμε για την 2η θέση. Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή και θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και σε συνδυασμό με καλές αμυντικές προσαρμογές, θα έχουμε το πάνω χέρι για να πάρουμε τη νίκη.
Σε αυτή μας την προσπάθεια φυσικά και χρειαζόμαστε τον κόσμο να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας, ωθώντας μας προς τη νίκη. Θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος και να δώσει βροντερό παρόν, γεμίζοντας το κλειστό»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook