Δεν υπήρξε νικητής στο ντέρμπι τίτλου της Α\’ ΕΠΣΧ, με αποτέλεσμα η Ιωνία 2000 να διατηρεί την διαφορά των έξι βαθμών από τον Ίκαρο Μουρνιών.
Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, αν και το ματς δεν παρουσίασε το ίδιο θέαμα με το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου.
Μόλις στο 2\’ ο Τόλιας σκόραρε ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του, πανηγυρίζοντας το γκολ με ένα μπλουζάκι που έγραφε \”Περαστικά Βλάντο\” και αναφερόταν στον άτυχο επιθετικό του Ικάρου Μιχαλέφσκι, που εγχειρίστηκε επιτυχώς πριν από λίγες ημέρες. 
Στο 14\’ ο Χριστόπουλος μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μανωλεδάκη πλάσαρε σωστά για το 1-1, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. 
Η Ιωνία 2000 πήρε και πάλι προβάδισμα στο 54\’ με κεφαλιά του Μπαντουράκη από κόρνερ του Γιανολάρη. 
Στο 58\’ ο Γιανολάρης έχασε σημαντική ευκαιρία για το 1-3, για να ισοφαρίσει τελικά στο 73\’ ο νεαρός Λέττας,  που σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα (είχε μπει ως αλλαγή στο 71\’). Οι γηπεδούχοι πήγαν για την ολική ανατροπή αλλά ο Χριστουλάκης στο 92\’ με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το σκορ στο 2-2 σε σουτ του Μεγαλακάκη.
Η Ασπίδα στο Ναύσταθμο υποχρέωσε το Μινώταυρο σε μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας του με το τελικό σκορ να είναι 6-1.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα με το σκορ στο 5\’ να είναι ήδη στο 2-0 από γκολ των Κλωτσοτήρα (1\’) και Δημούση (5\’). Στο 26\’ ο διαιτητής Μπερτάκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Δοντσίδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται γι\’ αυτήν την απόφαση. Στο 35\’ ο Κλωτστοτηράς πέτυχε το 3-0 και ένα λεπτό αργότερα ο ρέφερι διέκοψε το παιχνίδι για υβριστικά συνθήματα εις βάρος του από φιλάθλους του Μινωταύρου. Μετά από δέκα λεπτά το παιχνίδι ξανάρχισε με τον Λούλο να κάνει το 4-0 στο 40\’. 
Στο 55\’ μείωσε ο Καράκης, αλλά δυο γκολ από τους Δημούση (75\’) και Λαμπρόπουλο (87\’) έφεραν το σκορ στο επιβλητικό 6-1.
Με ανατροπή στο σκορ ο Άρης Σούδας κέρδισε εκτός έδρας τον Ακρίτα με 4-1. Στο 50\’ ο Γουνάκης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά τα γκολ των Κλωθάκη (55\’ και 80\’), Σκαλέρη (65\’) και Κ. Κουράκη (70\’) έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Για 2η κίτρινη που χάρισε στον Σκαλέρη στο πρώτο ημίχρονο κάνουν λόγο οι ηττημένοι και για χέρι στο γκολ του Γουνάκη οι νικητές.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook