Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Πλατανιάς αναφορικά με την προσπάθεια παραμονής του στην κατηγορία.
Ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε στα Περιβόλια ότι δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα (ανέβηκε στη 2η θέση) με το εμφατικό 3-0 με το οποίο επικράτησε της χανιώτικης ομάδας.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σανκαρέ στο 12\’ και στη συνέχεια βρήκαν αρκετούς χώρους στην άμυνα του Πλατανιά και έκαναν δυο φορές ακόμα τη \”ζημιά\”, με τον \”δαίμονα\” Ναβάρο να δημιουργεί αρκετά προβλήματα. 
Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε στο 33\’ το 0-2 και έδωσε έτοιμο γκολ στο 35\’ στον Περόνε.
Αν και ξεκίνησε το ματς πιο \”ζεστά\” ο Πλατανιάς, ο Αστέρας φρόντισε να… παγώσει νωρίς τα Περιβόλια με τον Σανκαρέ στο 12\’. Στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να παίζουν αρκετά ψηλά οι Αρκάδες βρήκαν χώρους και έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες σε ακόμα δύο γκολ, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Στην επανάληψη ο Αναστασιάδης προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά και σε τέταρτο γκολ με τον Περόνε. 

Πρώτο ματς στο πρωτάθλημα για τον Κριστιάν Καστέλς, ενώ την πρώτη του συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα πραγματοποίησε ο Στόλερ, που αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο τον Ισπανό αμυντικό.


Το φιλμ του αγώνα

5\’ Σέντρα του Κάλαϊτζιτς ο Σανκαρέ διώχνει σωτήρια μπροστά από τον Ναζλίδη. 
6\’ Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Καστέλς μες την περιοχή δεν θα μπορέσει να σκοράρει με την άμυνα του Αστέρα να απομακρύνει. 
7\’ Φάουλ του Κάλαϊτζιτς από απόκρουση η μπάλα φτάνει στον Ποτουρίδη που σουτάρει για να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Φούλοπ.
11\’ Εξαιρετική μπαλιά του Τσαμπούρη ο Περόνε προσπαθεί να \”κρεμάσει\” τον Κηπουρό με τη μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια. 
12\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Ντε Μπλάσις, ο Σανκαρέ πιο ψηλά απ\’ όλους με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (0-1).
22\’ Σουτ του Μιρτσέτα άουτ.
26\’ Ο Αναστασάκος βρίσκει χώρο και σουτάρει με τον Φούλοπ να μπλοκάρει. 
33\’ ΓΚΟΛ: Περόνε και Ντε Μπλάσις \”άνοιξαν\” την άμυνα του Πλατανιά και ο Ναβάρο μόνος απέναντι από τον Κηπουρό δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει σωστά για το 0-2. 
35\’ ΓΚΟΛ: Ο Ναβάρο βρέθηκε πάλι μόνος του μες την περιοχή, \”έκοψε\” τη μπάλα στον Περόνε που πλάσαρε ιδανικά για το 0-3.
55\’ Σέντρα του Κάλαϊτζιτς ο Τσιντί θα κοπεί μες την περιοχή. Στην κόντρα για τον Αστέρα Τρίπολης ο Περόνε αποφεύγει τον Κηπουρό αλλά πριν πλασάρει κόβεται από τον Καστέλς. 
56\’ Σουτ του Ουσέρο άουτ. 
57\’ Νέο σουτ από τον Ουσέρο μπλόκαρε ο Κηπουρός. 
63\’ Φάουλ του Κάλαϊτζιτς κεφαλιά του Καστέλς άουτ. 
65\’ Ο Τσιντί δίνει τη μπάλα στον Μαραγκουδάκη που σουτάρει άουτ. 
67\’ Ο Ναβάρο \”σπάει\” τη μπάλα στον Ουσέρο που πλασάρει στην αγκαλιά του Κηπουρού. 
70\’ Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντε Μπλάσις. 
87\’ Μακρινό σουτ του Φραγκουλάκη άουτ. 
88\’ Σέντρα του Κάλαϊτζιτς η μπάλα περνάει από τον Αναστασάκο αλλά ο Μαραγκουδάκης με σουτ τη στέλνει ψηλά άουτ. 
90+2\’ Σουτ του Αναστασάκου μπλόκαρε ο Κηπουρός.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Καστέλς (64’ Στόλερ), Κανακούδης, Μιρτσέτα (46’ Τσιντί), Αναστασάκος, Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Δέντσας (46’ Μαραγκουδάκης), Τέτε. 

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ (82’ Καστέλς), Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος (68’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο (75’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Περόνε.

Λευτέρης Αντωνακάκης


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook