Μετά την τοποθέτηση νέου λειτουργικού φωτισμού με καλαίσθητους ιστούς και λάμπες οικονομίας, φωτισμού ανάδειξης των Ιστορικών Μνημείων, των Προτομών και του Φυσικού Πλούτου τα δύο μεγάλα Πάρκα Γεωργιάδη και Θεοτοκόπουλου δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους περιπατητές και τις βραδυνές ώρες και γίνονται ποιο φιλικά και πιο ελκυστικά για τους Δημότες του Ηρακλείου αλλά και τους ξένους επισκέπτες.

Επίσης έχει αντικατασταθεί στο σύνολό του το πεπαλαιωμένο Δίκτυο Ηλεκτροφωτισμού και με τις νέες υποδομές που δημιουργήθηκαν θα μπορεί τώρα να υποστηρίξει πάσης φύσεως εκδηλώσεις .

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ενημερώθηκε σήμερα από τους εργαζόμενους στην αυτεπιστασία για την πορεία των νέων εργασιών στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου το οποίο ανακατασκευάζεται.

Ο κ. Κουράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί όπως είπε τα πάρκα Θεοτοκόπουλου και Γεωργιάδη ,οι δύο αυτοί σπουδαίοι πνεύμονες πρασίνου, Πολιτισμού ,αναψυχής και περιπάτου αλλάζουν όψη, αναβαθμίζονται και γίνονται περισσότερο οικείοι ασφαλείς για τους πολίτες ενώ τόνισε ότι το επόμενο διάστημα ξεκινά και η ανακατασκευή του Πάρκου Γεωργιάδη.