Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα κ. David Bakradze πραγματοποίησαν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, στο Ρέθυμνο, στα Γραφεία του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Γιακουμάκης και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Ο Πρέσβης της Γεωργίας, ενημέρωσε τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του, τις μεταρρυθμίσεις που συντελούνται και τόνισε ότι Ελλάδα και Γεωργία συνδέονται με ισχυρούς πολιτιστικούς και θρησκευτικούς δεσμούς.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης παρουσίασε στον Πρέσβη τις αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές του Ν. Ρεθύμνης και την επιθυμία του επιχειρηματικού του κόσμου για οικονομική και εμπορική συνεργασία με τον λαό της Γεωργίας.

Στο τέλος της συνάντησης, οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν για την προαγωγή ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος στους τομείς της ανάπτυξης, της αναβάθμισης των οικονομικών σχέσεων και της υποστήριξης κάθε προσπάθειας που θα έχει στόχο την στενότερη συνεργασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook