Συνελήφθη χθες το βράδυ ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης για παράβαση του νόμου περί επιταγών. Ο ηθοποιός συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Συντάγματος στην οδό Βουκουρεστίου, αμέσως μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός οφείλει το ποσό των 200.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και η δικαιοσύνη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης καθώς ο ηθοποιός μέχρι και την 1η Φλεβάρη δεν είχε επικοινωνήσει με την εφορία για κάποιον διακανονισμό.

Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο ηθοποιός κρυβόταν τις τελευταίες ημέρες για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι υπεύθυνοι του θεάτρου την προηγούμενη Παρασκευή, ενημέρωσαν τον κόσμο που είχε πάρει εισιτήρια πως η παράσταση ματαιώνεται λόγω αδιαθεσίας της πρωταγωνίστριας, της Δήμητρας Ματσούκα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός δεν πήγε στο θέατρο για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο ίδιος πάντως είχε βγάλει προ ημερών ανακοίνωση για να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Σε αυτήν έκανε λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού του και κατασκευασμένων θεαμάτων» τονίζοντας ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όρια της.

«Είναι άγριος βιασμός όταν αναγκάζεσαι να γνωστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω» έγραφε και πρόσθετε ότι προβλήθηκε «μονταρισμένη αλήθεια» για την υπόθεσή του.


protothema.gr