Σε ένα όμορφο ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον που επιμελήθηκε ο υπεύθυνος των Συσσιτίων της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου,  π. Νικόλαος Γιαννακουδάκης, με τα τραπέζια ντυμένα από την αγάπη των εθελοντριών των Συσσιτίων, με το δείπνο ετοιμασμένο από την μαγειρισσα κ. Μαρία Αυγέρου, με ήχους μελωδικούς από τις φωνές της μητροπολιτικής μας Χορωδίας, και την θερμή παρουσία συνεργατών του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΄΄Μαρτυρία΄΄ 95.5 FM και των Συσσιτίων πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο χώρο της Τραπεζαρίας των Συσσιτίων, στο Πολιτιστικό Κέντρο στη οδό Αντ. Γιάνναρη 2.

Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, Αρχιμ. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και στη συνέχεια μίλησε με μελιστάλαχτα λόγια ο πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, πλέκοντας ένα εγκώμιο για όσους διακονούν τόσο στα Συσσιτια όσο και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΄΄ Μαρτυρία ΄΄.

Παράλληλα μετέφερε τις πατρικές ευχές και την αγάπη του Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, κάνοντας ο Πρωτοσύγκελλος την ευχή, του χρόνου να είναι κατάμεστος από υγεία και να ευλογήσει εκείνος, την από κοινόυ Αγιοβασιλόπιτα Συσσιτίων και Ράδιο ''Μαρτυρία''!

Στη συνέχεια ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης τον Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Πρωτοπαπαδάκη εκ μέρους του Δήμου Χανίων, την κ. Νάνσυ Αγγελάκη πρόεδρο της ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και στενή συνεργάτιδα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΄΄Μαρτυρία΄΄, και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο δείπνο Αγάπης.

imka.gr