Αυτό είναι το απίστευτο πρόσωπο της «Γυναίκας – Βαμπίρ». Η Maria Jose Cristerna με κατάλληλες επεμβάσεις και αναρίθμητα τατουάζ έχει μεταμορφωθεί σε κάτι που όπως λέει η ίδια την απελευθερώνει. Η Μεξικάνα σχεδιάστρια τατουάζ και δικηγόρος αποκάλυψε τον καινούργιο της εαυτό σε μια έκθεση σωμάτων με τατουάζ στην πόλη Monterrey.
 
\"\"Η ίδια ισχυρίζεται ότι μετέτρεψε τον εαυτό της σε «Γυναίκα- Βαμπίρ» για να μην είναι πια θύμα ενδοοικογενειακής βίας. «Τα τατουάζ είναι ένα είδος λύτρωσης και απελευθέρωσης για μένα. Οι γονείς μου ήταν και είναι βαθιά θρησκευόμενοι και καθολικοί. Πήγα σε καθολικό σχολείο. Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα στα 17, ακολούθησα μια καριέρα. Ήθελα να τα κάνω όλα σωστά, αλλά οι συνεχείς ξυλοδαρμοί και η κακοποίηση στο σπίτι με έκαναν να δω τα πράγματα αλλιώς. Αρχισα να τρυπιέμαι σε όλο μου το σώμα. Έτσι ξεκίνησα να κάνω τατουάζ μέχρι που κάλυψα το 100% του κορμιού μου», λέει η Maria Jose Cristerna.

Η 35χρονη γυναίκα που είναι και μητέρα 4 παιδιών έχει βάλει εμφυτεύματα τιτανίου στο πρόσωπό της για να δημιουργήσει κέρατα και έχει βάλει κυνόδοντες για να μοιάζει με βαμπίρ.

«Τα κέρατα τα έβαλα γιατί αποτελούν σύμβολο δύναμης και εξουσίας. Μάλιστα το έκανα χωρίς αναισθησία. Εβαλα τους κυνόδοντες γιατί από μικρή αγαπούσα τα βαμπίρ. Επίσης άλλαξα το χρώμα των ματιών μου για να μοιάζω με ένα βαμπίρ», είπε χαρακτηριστικά η Maria η οποία τόνισε πως η μεταμόρφωσή της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αφού σκοπεύει να βάλει εμφυτεύματα τιτανίου στην πλάτη και το κεφάλι της!

\"\"

\"\"


protothema