Στον δεύτερο, μόλις, χρόνο «ζωής» της η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά κατάφερε να «γευτεί» το νέκταρ της επιτυχίας με την άνοδο στην Γ’ Εθνική του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη μάλιστα μετά από εκπληκτική πορεία σε α’ και τελική φάση κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια αγωνιστική πριν το φινάλε την κατάκτηση του παρθενικού πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

 

Μετά από την φιέστα της ομάδας και το γλέντι που στήθηκε με πλούσιο φαγοπότι, ο πρωτομάστορας της επιτυχίας μίλησε αποκλειστικά στο flashnews.gr για τον Α.Ο.Χ. αλλά και για τους δημοσιογράφους, που έφτασαν πολύ κοντά στο να γίνουν οι πρώτοι που θα κέρδιζαν τα κορίτσια:

«Νομίζω οι δημοσιογράφοι έπρεπε να κερδίσουν το ματς. Θεωρώ ότι το σκορ ήταν πλασματικό. Ο Φουντουλάκης έκανε δαιμονιώδη εμφάνιση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θεωρώ ότι οι ομάδες του τοπικού πρέπει να ενδιαφερθούν για τον Μάλλα. Νομίζω ότι είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση, τέτοιο αριστερό χαφ δεν νομίζω να έχουν αρκετές ομάδες».

 

Όσον αφορά την φετινή πορεία της ομάδας του τόνισε:

 «Η ομάδα μας κατάφερε και μια αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα να το κατακτήσει. Από τις 16 Αυγούστου που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε στόχος ήταν αυτός, να φτάσουμε στην 1η θέση και την άνοδο. Θεωρώ ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη. Από το παιχνίδι με τις Πιερίδες Μούσες έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε για τη νέα χρονιά ώστε να μπορέσει μέσα σε μια διετία η ομάδα να βρεθεί στην Α’ Εθνική».

Τέλος απάντησε και στο αν είναι εφικτό να ανέβει η ομάδα Α’ Εθνική:

«Αν ο Δήμος Χανίων βοηθήσει με τις εγκαταστάσεις του και οι οικονομικοί πόροι συμμετέχουνε στα ματς νομίζω ότι η ομάδα εύκολα θα ξαναπετύχει και τη νέα χρονιά την άνοδο».

Καραμουσαδάκη: «Με δουλειά και κατάλληλη στήριξη μπορούμε Α’ Εθνική»

 

Πρόκειται για ένα από τα αστέρια της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Χ. αλλά και για το «10» το καλό. Η αρχηγός των «μπλέ», Αργυρώ Καραμουσαδάκη, μίλησε με την σειρά της στο flashnews.gr για την επιτυχίας της ομάδας και τους στόχους που θέτει από εδώ και πέρα:

«Καταρχήν χαιρόμαστε, είμαστε περήφανες γι’ αυτό που κατακτήσαμε και ανταμείφθηκε ο κόπος μας όλης της προσπάθειας αυτού του χρόνου. Το γεγονός ότι είμαστε αήττητες μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενες. Από εδώ και πέρα πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα περισσότερο για να μπορέσουμε να ανεβούμε στην Α’ Εθνική».

 

Σε ερώτηση αν μπορεί του χρόνου τέτοια εποχή ο Α.Ο.Χ. να πανηγυρίζει άνοδο στην Α’ Εθνική απάντησε ότι:

 «Αν δουλέψουμε ακόμα παραπάνω και με τους ρυθμούς και όλη οικογένεια όπως είμαστε τώρα, μονιασμένοι και αν βοηθήσουν και εξωτερικοί παράγοντες και με χρηματικά ποσά αλλά και με την παρουσία τους στο γήπεδο νομίζω πως ναι».

 
Τέλος έκανε το σχόλιο της και για το παιχνίδι με τους δημοσιογράφους:

«Τι να πώ. Το είχατε στήσει εδώ, μας ακυρώσατε γκολ. Δεν ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ που βάλαμε. Εγώ μπορεί να ήμουν οφσάιντ σε μια φάση αλλά το έχασα το γκολ. Ήταν μια χαρά το παιχνίδι και νομίζω ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ που έβγαλε στη γραμμή ο παίκτης σας που είχε δεχτεί κόκκινη. Έχουμε παράπονα από την διαιτησία αλλά τελικά κερδίσαμε 3-2»!

 

 

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook