Θέλει ιδιαίτερη προσοχή πως χρησιμοποιείτε τα shimmer προϊόντα σας. Σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών είναι και η terracotta. Δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές με τα προϊόντα που προσφέρουν γυαλάδα. Αρχικά πρέπει να μάθετε ότι τοποθετούνται στα εξωτερικά μέρη του προσώπου.

Με άλλα λόγια στο πάνω μέρος του κόκαλου των μήλων σας, στη ράχη της μύτης πάνω από τα φρύδια σας, στις άκρες του μετώπου σας και χαμηλά στο πιγούνι σας.

Ωστόσο συνήθως τοποθετείτε και εκεί που θέλουμε να δώσουμε φως, δηλαδή στα μέρη που θέλουμε να έχουν λάμψη. Αυτά είναι η εσωτερική γωνία των ματιών και το μέρος ανάμεσα στα χείλη και το πιγούνι.

Προσέξτε την ποσότητα που βάζετε. Δε πρέπει να κάνετε υπερβολές, σκεφτείτε ότι θέλετε απλά να δώσετε μία φρεσκάδα στο look σας και όχι να γυαλίζετε ολόκληρες. Οι ανοιχτές αποχρώσεις shimmer ταιριάζουν σε όλα τα παραπάνω σημεία.

Οι σκουρόχρωμες (terracotta) κυρίως στα μήλα και στην άκρη του μετώπου σας για να δημιουργθεί ένα ηλιοκαμένο look. Τέλος είναι προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείται κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το χειμώνα περιορίστε αρκετά τη χρήση τους.


jenny.gr