Αποκριάτικο ξεφάντωμα με κέφι και απόδραση απο την καθημερινότητα, είναι τα χαρακτηριστικά του Κισσαμίτικου Καρναβαλιού για το οποίο έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Ο Δήμος Κισσάμου, η Δημοτική Επιχείρηση και η Καρναβαλική Επιτροπή για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνουν το «Κισσαμίτικο Καρναβάλι 2013».

Η πόλη της Κισάμου την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 3μμ θα ντυθεί με χρώματα ,κέφι ,γέλιο , μουσική και χορό για να ζήσει μια ξεχωριστή «καρναβαλική» εμπειρία ακόμη μια χρονιά, πιστοί στην παράδοση τόσων χρόνων.

\”Ελάτε να μεταμορφωθούμε να αλλάξουμε διάθεση και να γίνουμε μία παρέα ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας , δίνοντας μια νότα γιορτινή στον τόπο μας\” είναι το κεντρικό σύνθημα των 14 ομάδων με 1200 περίπου καρναβαλιστές οι οποίοι για 2,5 ώρες θα περάσουν απο τον κεντρικό δρόμο του Καστελίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών το Κισαμίτικο καρναβάλι θα επισκεφθούν 15.000 άτομα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην είσοδο της πόλης θα βρίσκονται Δημοτικοί Αστυνομικοί που θα οδηγούν τα οχήματα σε χώρους στάθμευσης κοντά στον χώρο της εκδήλωσης.

Μετά το τέλος της παρέλασης όλα τα καταστήματα της πόλης της Κισσάμου θα διοργανώσουν αποκριάτικα πάρτι για την διασκέδαση των επισκεπτών.

Ακόμη την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στην παραλία Γηπέδου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για τα Κούλουμα όπου ο Δήμος θα προσφέρει παραδοσιακά κεράσματα, με σαρακοστιανά εδέσματα, παραδοσιακή μουσική και χορό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook