Για ετοιμότητα της αγοράς και για καλές τιμές στις ντόπιες επιχειρήσεις ενόψει Πάσχα έκανε λόγο στον Athletic Radio 104,2 ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης.

Ο κ. Κουμαντάκης δήλωσε ότι το εορταστικό ωράριο θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Δευτέρα ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 6.00 το απόγευμα.

Παράλληλα φάνηκε ικανοποιημένος για την εικόνα που εμφανίζει η αγορά ως προς τις τιμές και τις ευκαιρίες που έχουν διαμορφωθεί για τους καταναλωτές.

«Η αγορά του Ηρακλείου έχει από όλα και σε πάρα πολύ καλές τιμές. Οι επιχειρήσεις έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες των καιρών και οι καταναλωτές αν κάνουν μια έρευνα αγοράς μπορούν να βρουν και καλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα. Ας κάνουν όμως μια στροφή στις ελληνικές επιχειρήσεις. Ας στηρίξουν τον τόπο τους..

Την ίδια ώρα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο κόσμος θα στηρίξει την αγορά ενώ πιο ώριμος ως προς την καταναλωτική του συμπεριφορά θα αποφύγει τις σπατάλες

Είμαι αισιόδοξος ότι η αγορά θα δουλέψει και ο κόσμος θα προσπαθήσει να καλύψει τις ανάγκες του…δανεικά δεν υπάρχουν πια και θα πρέπει να πορευτούμε με αυτά που έχουμε» κατέληξε ο κ. Κουμαντάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook