Ο Θανάσης Ρεπετσάς ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στα Ψαχνά ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Πλατανιά. Ο έμπειρος αμυντικός αντιμετώπισε για δεύτερη φορά φέτος την πρώην ομάδα του, στην οποία πέρασε δυο επιτυχημένες σαιζόν, σκοράροντας μάλιστα εναντίον της σε ένα γκολ που το πανηγύρισε.

 

Αναφορικά με την αναμέτρηση, τα συναισθήματα του αλλά και τους λόγους που πανηγύρισε τAο γκολ, ο αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε στο Onsports:

 
Για τα συναισθήματά του που σκόραρε απέναντι στον Πλατανιά:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έπαιξα δύο χρόνια στον Πλατανιά και έδωσα όλο μου το είναι. Ήμουνα ευχαριστημένος και εγώ και εκείνοι πιστεύω από την συνεργασία μας. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή η σημερινή για μένα. Δεν ήξερα αν πρέπει να πανηγυρίσω ή όχι. Επειδή ήταν κρίσιμο το παιχνίδι μου βγήκε να πανηγυρίσω όχι όμως για να πικάρω τους ανθρώπους του Πλατανιά».

 

Για το αν θα πάρει την πρώτη θέση η ομάδα του και παράλληλα την απευθείας άνοδο:

«Δεν εξαρτάται μόνο από μας. Πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα δύο ματς και να χάσει και η Παναχαϊκή για να βγούμε πρώτοι. Κακά τα ψέματα η Παναχαϊκή έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσωπική μου απόδοση και από την συνολική της ομάδας μας. Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε μια επαγγελματική νίκη».

 

Για τους στόχους και την πορεία του Ηρακλή:

 «Στην αρχή η ομάδα είχε στόχο να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μέσα όμως από τις προπονήσεις και από το πρώτο φιλικό που παίξαμε είδαμε τις δυνατότητές μας και καταλάβαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Ξέραμε ότι θα κάνουμε καλή πορεία. Είναι ευχής έργον αυτό που κάναμε. Είναι άθλος αυτό για την ομάδα των Ψαχνών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook