Ο Hugo είναι ένα μπουλντόγκ που ζει με την 26χρονη ιδιοκτήτριά του την Or Lazmi στο Port Elizabeth της Νοτίου Αφρικής.

Όμως δεν είναι μόνοι.

Μαζί τους ζουν και μια μικρή λευκή τίγρη Βεγγάλης, την Ice, και ένα λευκό λιονταράκι που ακούει στο όνομα Igor. Και τα δύο τα έχει «υιοθετήσει» ο Hugo ως δικά του!

Μάλιστα, ως αρχηγός της ομάδας δε διστάζει να τα πειθαρχήσει όταν το παιχνίδι τους ξεφεύγει!

\"\"

«Όταν πρωτοήρθε στο σπίτι η Ice ήταν τόσο μικρή όσο ένα λουκάνικο και δεν την άφηνα να παίζει με το Hugo επειδή ήταν κάπως άγαρμπος. Όταν έγινε πέντε εβδομάδων και μπορούσε πλέον να περπατήσει αρχίσαμε να την συστήνουμε στον Hugo τακτικά και από τότε είναι αχώριστοι. Ο Igor είναι λίγο ιδιότροπος και συνήθως κάνει τα δικά του, όμως και οι τρεις παίζουν επίσης μαζί. Ο Hugo τους μαλώνει όποτε πηδούν επάνω του» είπε η Lazmi.

\"\"

Τα μικρά περνούν την ημέρα τους στο πάρκο Seaview Predator Park και το βράδυ επιστρέφουν στο σπίτι τους.

\"\"

«Προς το παρόν ο Hugo είναι ο αρχηγός, αλλά σε κανένα μήνα που τα άλλα θα μεγαλώσουν θα δούμε ποιος θα πάρει τον έλεγχο» πρόσθεσε.

\"\"

Η Lazmi, που είναι βοηθός κτηνιάτρου, μετακόμισε στην Αφρική από το Ισραήλ για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να δουλεύει με άγρια ζώα. Έχει μεγαλώσει άλλες οκτώ τίγρεις και πολλά μικρά λιονταράκια.

\"\"

Τα μικρά μεγαλώνουν με ανθρώπους, προκειμένου να μπορεί να είναι πιο εύκολη η προσέγγισή τους από τους κτηνιάτρους του πάρκου όταν μεγαλώσουν και ζουν ελεύθερα στο πάρκο.

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook