Η Ένωση Γονέων εξεδωσε ανακοίνωση με αφορμή την παραίτηση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων στην οποία αναφέρει:

Η Ένωση Γονέων προσπαθεί να παρεμβαίνει δυναμικά, ώστε η παρεχομένη εκπαίδευση και οι συνθήκες με τις οποίες εξελίσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι οι καλύτερες δυνατές. Ενημερωθήκαμε από τα έντυπα και τα λοιπά μέσα για την παραίτηση του κ. Κοτζαμιχάλη, Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανιών. Η συγκεκριμένη θέση δεν είναι σωστό να παραμείνει ακέφαλη, αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή λειτουργία των Σχολικών Μονάδων.

Η συνεργασία μας με τον Κο Κοτζαμιχαλη ,αυτά τα δυο χρόνια υπήρξε άψογη. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ανέκυπτε, η παρέμβαση του ,ήταν άμεση και αποτελεσματική. Προσπαθούσε πάντα να δίνει λύσεις,και στήριζε τους Συλλόγους Γονέων στις προσπάθειες τους. Η Ένωση Γονέων θεωρώντας, ότι η στενή και αποτελεσματική συνεργασία με τις Επιτροπές, στη δύσκολη οικονομική συγκύρια που διανύουμε είναι αναγκαία, καλεί τη Δημοτική Αρχή ώστε να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook