Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες ασθενείς βροχές το πρωί στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, περιμένουμε την Τρίτη 9 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 19 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και το βράδυ στο Σαρωνικό δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

meteo.gr