Κλειστός θα είναι από αύριο ο δρόμος Ηρακλείου – Αρχανών, από την είσοδο των Κάτω Αρχανών έως την είσοδο των Άνω Αρχανών, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής αγωγού όμβριων υδάτων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

\”Ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων, πρόκειται να εκτελέσει εργασίες κατασκευής αγωγού όμβριων υδάτων στη Δημοτική Ενότητα Αρχανών από αύριο Τρίτη 16 Απριλίου 2013 έως την ολοκλήρωσή τους.

Ο δρόμος Ηρακλείου – Αρχανών θα είναι κλειστός από την είσοδο των Κάτω Αρχανών έως την είσοδο των Άνω Αρχανών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που θέλουν να εξυπηρετηθούν θα γίνεται από τους Περιφερειακούς δρόμους της περιοχής (Αγ. Σώζων – Αγ. Ραφαήλ, Καταλαγάρι, Χουδέτσι, Βασιλειές, Σύλλαμος).

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τις Άνω Αρχάνες θα πραγματοποιούνται από το Περιφερειακό δρόμο «Αγ. Σώζων – Αγ. Ραφαήλ» – Άνω Αρχάνες.

Παρακαλούμε τους οδηγούς των φορτηγών και Ι.Χ. οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από άλλους δρόμους να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη διαδρομή γιατί θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Παρακαλούμε για τη Συνεργασία όλων με στόχο την ασφάλεια των Πολιτών, την ασφάλεια του Εργοταξίου, την ορθή και σύντομη ολοκλήρωση του έργου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook