Τρείς Κρητικοί, δύο απο το Ρέθυμνο και ένας απο τα Χανιά συνελήφθησαν στην Αθήνα για μια μεγάλη χασισοφυτεία αποτελούμενη απο 2.410 δενδρύλλια κάνναβης την οποία είχαν εγκαταστήσει μέσα στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου !!!!

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου, στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, σε δασική περιοχή στη θέση Χάος του Δήμου Λαυρεωτικής, χώρος καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (φυτεία), με δύο χιλιάδες τετρακόσια δέκα (2.410) δενδρύλλια κάνναβης.

Στο χώρο της φυτείας συνελήφθησαν οι τρεις Κρητικοί ηλικίας 41, 43 και 53 ετών οι οποίοι είχαν εγκαταστήσει στον προαναφερόμενο χώρο τη φυτεία των δενδρυλλίων κάνναβης και την καλλιεργούσαν συστηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 53 χρονος είναι απο τα Χανιά και διαμένει στου Ζωγράφου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και 215 κιλά κάνναβης.

Ο 43χρονος κατάγεται απο το Ηράκλειο αλλά διαμένει στο Ρέθυμνο, ενώ Ρεθυμνιώτης είναι και ο 41χρονος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που μετέβησαν στο σημείο προέβησαν στην εκρίζωση των δενδρυλλίων και την συλλογή στοιχείων από το χώρο της φυτείας.

Από την έρευνα που επακολούθησε κατέστη δυνατή η ανακάλυψη νέων στοιχείων, βάσει των οποίων εντοπίστηκε δώμα πολυκατοικίας στου Ζωγράφου, το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν κρύπτη των ναρκωτικών (καβάντζα) με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Δύο χιλιάδες τετρακόσια δέκα (2.410) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 5 έως 50 εκ.

Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ συνολικού βάρους -215- κιλών και -110- γραμμ.

Διάφορα σκαπτικά εργαλεία, φυτοφάρμακα, πλαστικά δοχεία, λάστιχα κλπ.

Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.

Το χρηματικό ποσό των (3.590) ευρώ.

Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν έρευνες και στα σπίτια τους στην Κρήτη, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι το επιλήψιμο.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.