Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων \”Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013\” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 19.00, το Γυμνάσιο Αλικιανού θα παρουσιάσει το έργο της Ζωής Βαλάση «Ο κλέφτης των αστεριών», καθως και τον Μαθητικό του Τύπο «Εφηβική πένα»

Ζωής Βαλάση «Ο κλέφτης των αστεριών» Ο δόκτωρ Αλοΐος Τζιχάρ θέλει να γίνει κυρίαρχος του κόσμου χρησιμοποιώντας την ικανότητά του να κλέβει τα αστέρια. Κάποιοι μαθητές του τον ακολουθούν πιστά, κάποιος άλλος όμως θα ξεφύγει και θα προσπαθήσει να οργανώσει τον αδιάφορο κόσμο με σκοπό να σταματήσουν τα πονηρά σχέδιά του για να σωθεί η ομορφιά του κόσμου. Άραγε φταίει μόνο ο καταχθόνιος κλέφτης των αστεριών ή οι ίδιοι οι άνθρωποι που δεν έχουν πια καιρό να μετράνε τ’ άστρα;

Περιοδικό : «Εφηβική πένα» Ιδέα, όνειρο, πραγματοποίηση!!! Από τη γέννηση μιας ιδέας μέχρι την υλοποίηση της υπάρχει ένας δυσκολοδιάβατος δρόμος. Φτιάξαμε, λοιπόν, ένα περιοδικό ποικίλης ύλης ανάλογα με τις ανησυχίες και τα ενδιαφέροντα του καθενός μας. Ερευνήσαμε, ενημερωθήκαμε, προβληματιστήκαμε, διαφωνήσαμε, συμφωνήσαμε, διασκεδάσαμε…..μ ά θ α μ ε !!! Με δυο λόγια, ήταν μια εμπειρία που ίσως και να μην την ξαναζήσουμε. Ήταν όμως αρκετή για να ανάψει τη φλόγα της αναζήτησης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook