Ξεκίνησε το Πασχαλινό Παζάρι του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Η Ζωοδόχος Πηγή» στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης (στο βόρειο μέρος του Αγ. Μηνά), και θα διαρκέσει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013. Το παζάρι λειτουργεί ώρες καταστημάτων.

Αξίζει πραγματικά μια επίσκεψη στο Παζάρι αυτό όπου πωλούνται τα προϊόντα των εργαστηρίων δηλαδή τα έργα των παιδιών της «Ζωοδόχου Πηγής».

Είναι απίστευτο το τι έχουν κάμει τα παιδιά αυτά : Πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές για διακόσμηση του Σπιτιού μας το Πάσχα, δωράκια με φαντασία και γούστο, παραδοσιακά υφαντά και κουρελούδες αλλά και αξιοποίηση των υφαντών με πολλές ωραίες και χρήσιμες κατασκευές.

Από το εργαστήριο Κηπουρικής υπάρχουν οι πατροπαράδοτες επιτραπέζιες ελιές, οι κολυμπάδες, μαζεμένες με το χέρι από τα ελαιόδεντρα που τα ίδια τα παιδιά καλλιεργούν .

Επίσης πάρα πολλά αρωματικά φυτά, τα αρωματικά της Κρητικής γης, καλλιεργημένα από τα παιδιά ή μαζεμένα από τα ίδια στις εκδρομές τους .

Υπάρχουν επίσης φανταστικά κεραμικά του Εργαστηρίου Αγγειοπλαστικής, Πασχαλινές ευχετήριες κάρτες ζωγραφισμένες από τα ίδια τα παιδιά.

Υπάρχουν αυτά και τόσα άλλα μικρά αριστουργήματα, όλα ωραία και χρήσιμα σε τιμές φθηνότερες από τις λεγόμενες ανταγωνιστικές.

Αξίζει πραγματικά τον κόπο μια επίσκεψη εκεί.

Θα πάρετε και θα δώσετε χαρά, θα πάρετε και θα δώσετε αισιοδοξία, θα πάρετε και θα δώσετε Αγάπη.