Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος \”Σαμαριά\” (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2013.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο αγώνας είναι 17,6 km, και είναι Μαχί Ομαλού (Εκκίνηση) – Ξυλόσκαλο – Νερούτσικο – Άγιος Νικόλαος – Καλυβάκι – Ποτιστήρια – Ποριά – Καταφύγιο Καλλέργη – Ξυλόσκαλο Ομαλού, όπου θα γίνει ο τερματισμός.

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στη διαδρομή αυτή σε δρόμο και στα αντίστοιχα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού. Οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του αγώνα βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί αθλητές, αλλά και απλοί πεζοπόροι, που θέλουν να τρέξουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, στα όμορφα δασωμένα μονοπάτια των Λευκών Ορέων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πλατανιά – Κ.Ε.ΔΗ.Π., η Διεύθυνση Δασών Χανίων και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου το βράδυ στις 10:30μ.μ. και ότι την ημέρα διεξαγωγής και την προηγούμενη του αγώνα δεν θα γίνει δεκτή καμιά δήλωση συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες ή να στέλνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 9μ.μ. έως τις 11μ.μ., εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, τηλ.: 28210 44647ή και στην ηλεκτρονική δ/νση: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook